Magische Plekken Amsterdam

Bomenwandelingen Amstelpark, Amsterdam

Het Amstelpark is een bijzonder mooi park in Stadsdeel Zuid aan de Amstel. Het is ontstaan door de Floriade in 1972. Het park is veelzijdig met prachtige aangelegde tuinen zoals de Rhododendronvallei en heeft een prachtige natuur met veel mooie bomen. Ook de Heemtuin biedt een bijzondere ervaring. Ik kan terecht zeggen dat het één van de mooiste parken is van Amsterdam. Echt een park voor de rustzoeker (met name door de week).

De bomenwandeling is ervoor bedoeld om je kennis te laten maken met de energieën van de diverse bomen door middel van ons gevoelszintuig. Bij sommigen zullen we stil staan. We zullen dan proberen de energie, sfeer en uitstraling van de boom te voelen. Zo kun je ervaren wat er dan gebeurt. Elke boomsoort heeft zijn eigen karakter en kenmerken. Zelfs bomen van eenzelfde soort kunnen ieder een andere uitstraling hebben. Je zult je verbazen over de verschillen in gevoelsbeleving. De ontspanning en leegte die je ervaart, kan bij elke boom weer anders zijn. Bij de één voel je je gedachteloos en ontspannen en bij de ander opgeladen en uitgerust om weer verder te gaan.

In een geplande groepswandeling kunnen ongeveer 4 deelnemers. Deze is op: zaterdag(en) 16 december; 27 januari en 24 februari van 10.00 tot 11.30 Locatie: Arent Janszoon Ernststraat 1, 1083 GA Amsterdam. Aanmelden: hier

(Buiten dit event is het ook mogelijk om op door-de-weekse-dagen te wandelen op afspraak.)

 

Thema-Bomenwandeling (individueel) in het Amstelpark, Amsterdam.

Bij een Thema-bomenwandeling gaan we wandelen met jouw vraag of thema waar je meer helderheid over wilt hebben. Door je af te stemmen op een boom kom je meer in contact met je intuïtie. Doordat een boom (maar ook de mens) verbonden is met de aarde, ruimte en de kosmos, werkt dat heel verruimend op de mind. Dan kun je de situaties vanuit een ander perspectief gaan ervaren. Er ontstaan dan nieuwe inzichten op je vraag of thema. We gaan dat bij diverse boomsoorten doen, dat “stil staan”. Dat zal je meer verdieping geven en een andere kijk op dingen.

De Thema-wandeling duurt 1 a 1,5 uur, in het Amstelpark in Amsterdam. De datum bepalen we in overleg. Aanmelden: hier

Geverifieerd door MonsterInsights