Magische Plekken Amsterdam

Leylijnoefening

Oefening om leylijnen te voelen.

Stap 1=Ontspannen
Voordat je begint, is het belangrijk dat je probeert je hoofd leeg te maken. Naarmate je daar beter in slaagt, kun je met je gevoelszintuig beter waarnemen. Zorg er vervolgens voor dat je goed geaard en gegrond bent.  Zo creëer je een  neutrale houding. Op je ademhaling letten, kan je daarbij helpen.

Stap 2=Contact maken
Je gaat je lichaam gebruiken als een gevoelssensor.  Voordat je dat doet, moet je  jezelf  eerst afstemmen op die plek. Dit doe je door je bewust open te stellen. Je vraagt letterlijk (in gedachten) of je in contact mag komen met de energie van deze leylijnplek.Wat je vooral niet moet doen, is denken of er al iets te voelen valt. Als je aandachtig loopt, heb je vanzelf contact met je omgeving en je lichaam. De energie van de leylijn komt vanzelf naar je toe. Daar hoef je niets voor te doen.

Zodra je de energie ervaart, voel dan maar wat het met je doet. Soms voel je een tinteling of je energie gaat stromen. Je kan er blij van worden of rustig. Stilte en verruiming kun je ook ervaren. Maar het kan ook gebeuren dat deze plek wat minder goed voor je voelt. Belangrijk is: niet denken maar voelen.En voor iedereen kan deze plek net weer even anders aanvoelen.

 

Geverifieerd door MonsterInsights